Go Back   Knife Edge > RealFlight - Current Products > RealFlight 6
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Technical Support is available from Great Planes Software Support.

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 3.00 average. Display Modes
  #16  
Old 04-02-2012, 07:58 AM
Mathias's Avatar
Mathias Mathias is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Gothenburg, Sweden.
Posts: 200
Question RF server message txt-file

Hi


How do I find the RF server message txt-file? I wanna right some personal message when I connect to my Internethost.
Reply With Quote
  #17  
Old 04-02-2012, 09:36 AM
theluthier's Avatar
theluthier theluthier is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Fort Lauderdale, FL USA
Posts: 460
Libraries>Documents>RealFlight 6>Multiplayer

Regards
Michael
__________________
Regards
Michael

--"There are 10 kinds of people in the world - those that understand binary and those that don't."
1000100
Reply With Quote
  #18  
Old 04-04-2012, 06:10 PM
Mathias's Avatar
Mathias Mathias is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Gothenburg, Sweden.
Posts: 200
Question EA-aircrafts

Hi

Why doesnīt all EA-aircrafts works in RF6. Do I have to edit them in the aircraft-menu first?
__________________
Mathias

RF6 aerobatic-teamleader.
Reply With Quote
  #19  
Old 04-04-2012, 06:13 PM
Mathias's Avatar
Mathias Mathias is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Gothenburg, Sweden.
Posts: 200
Question

Quote:
Originally Posted by theluthier View Post
Libraries>Documents>RealFlight 6>Multiplayer

Regards
Michael

Ok. In the sim itself or in the RF6 file on the harddrive?
__________________
Mathias

RF6 aerobatic-teamleader.
Reply With Quote
  #20  
Old 04-04-2012, 06:13 PM
jeffpn's Avatar
jeffpn jeffpn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Beavercreek, OH
Posts: 18,386
All swap files do work in RF6. Some perform better than others before editing.
Reply With Quote
  #21  
Old 04-05-2012, 09:22 AM
theluthier's Avatar
theluthier theluthier is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Fort Lauderdale, FL USA
Posts: 460
Quote:
Originally Posted by Mathias View Post
Ok. In the sim itself or in the RF6 file on the harddrive?
It's a text file on your hard drive in the location above (if you've done a default install) that you edit with any text editor.

It's called ServerMessage.txt

Regards
Michael
__________________
Regards
Michael

--"There are 10 kinds of people in the world - those that understand binary and those that don't."
1000100
Reply With Quote
  #22  
Old 04-08-2012, 04:02 PM
Mathias's Avatar
Mathias Mathias is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Gothenburg, Sweden.
Posts: 200
Question Failure message.

What means all failure-message like "aileron-servo has hysteris" and channel 6 and 7 are swapped" I got theese when I practise knife-edge flying?
__________________
Mathias

RF6 aerobatic-teamleader.
Reply With Quote
  #23  
Old 04-08-2012, 04:41 PM
Norton's Avatar
Norton Norton is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: CA,
Posts: 3,796
Turn of flight failures.
__________________
I'd like to see a 2 file per day upload limit.

TN..
Reply With Quote
  #24  
Old 04-10-2012, 04:51 AM
Mathias's Avatar
Mathias Mathias is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Gothenburg, Sweden.
Posts: 200
Question Multi-colored smoke.

Hi

Some aircrafts in RF6 has only white smoke, but how do I do if I want to change this to multi-colored smoke?
__________________
Mathias

RF6 aerobatic-teamleader.
Reply With Quote
  #25  
Old 04-19-2012, 07:18 AM
Mathias's Avatar
Mathias Mathias is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Gothenburg, Sweden.
Posts: 200
Question Grappling hook.

Hi

when I read in the announcement of the new 6.00.042 version of RF 6 it stand this:

"Sikorsky Skycrane (Grappling Hook): Added an onboard camera facing downward from above the heli to give a helpful additional perspective for easier grappling. This works best when selected in a viewport, as a supplement to the main view from the ground".

I donīt have that new cameraview in my version of 6.0042, how do I get it?
__________________
Mathias

RF6 aerobatic-teamleader.

Last edited by Mathias; 04-19-2012 at 07:24 AM.
Reply With Quote
  #26  
Old 04-19-2012, 09:24 AM
Boof69's Avatar
Boof69 Boof69 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Swartz Creek,Michigan
Posts: 5,161
If you updated to .042 then you have it.
first make sure your at a 3d airport. Then explore the F keys. You should find the camera.
Reply With Quote
  #27  
Old 04-20-2012, 03:48 AM
Mathias's Avatar
Mathias Mathias is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Gothenburg, Sweden.
Posts: 200
Quote:
Originally Posted by Boof69 View Post
If you updated to .042 then you have it.
first make sure your at a 3d airport. Then explore the F keys. You should find the camera.

ok, thanks.
__________________
Mathias

RF6 aerobatic-teamleader.
Reply With Quote
  #28  
Old 04-26-2012, 05:37 AM
Mathias's Avatar
Mathias Mathias is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Gothenburg, Sweden.
Posts: 200
Question Adding even more sounds to RF6.

Hi

I red on RF6-forums that all RF6 users could add specifics enginesounds to aircrafts in the latest version of RF6. I want to be involved in RealFlight 6 and helping add new engine sounds, jets and other sounds and share them with other RF6 - users. How do I do this and can I do this even if I live in Sweden?

If I find a brand new watermodel or something else, how do I do to advertise this to this forum?

Is there any specific "AD - person" to make contact with?
__________________
Mathias

RF6 aerobatic-teamleader.

Last edited by Mathias; 04-26-2012 at 08:20 AM. Reason: I wanted to add more text.
Reply With Quote
  #29  
Old 04-26-2012, 02:56 PM
Boof69's Avatar
Boof69 Boof69 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Swartz Creek,Michigan
Posts: 5,161
Read This
Reply With Quote
  #30  
Old 04-27-2012, 03:52 AM
Mathias's Avatar
Mathias Mathias is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Gothenburg, Sweden.
Posts: 200
Smile The new swampboat

I really like the new swampboat and even the new airport, the graphic is really nice, but I think the airboat should be a bit heavier. When I pull on the throttle so bumps and jumps boat a little too much over the waves instead of cutting through the water.

Maybe I can edit this in the "aircraft"-menu, as with all other planes. Besides this I like it strong and I have really longed for driving airboats. I want to give a big credit to KE for having added this in RF6.
__________________
Mathias

RF6 aerobatic-teamleader.

Last edited by Mathias; 05-11-2012 at 04:59 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.