Go Back   Knife Edge > RealFlight - Designer's Corner > RealFlight G3 - Designer's Corner
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Looking for technical support? Read this!

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 4 votes, 5.00 average. Display Modes
  #91  
Old 10-25-2012, 03:08 PM
PavelowIV's Avatar
PavelowIV PavelowIV is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 22
Well, there's another problem. Someone else has registered my copy online (it was a gift from a friend) so upgrading is practically impossible. I may have to keep asking around for someone to make a Razorback P-47 for G3.5, unless someone converted the G4.5 model (which, by the sounds of things, is a huge pain.) 'Till then I'll just use the P-47 N and D by Cowboy.
Reply With Quote
  #92  
Old 10-25-2012, 03:21 PM
jeffpn's Avatar
jeffpn jeffpn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Beavercreek, OH
Posts: 18,386
Call tech support and explain your situation. They may be able to help you.
Reply With Quote
  #93  
Old 10-25-2012, 03:23 PM
phrank's Avatar
phrank phrank is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Location: Milpitas, CA
Posts: 4,682
Easy, tell your friend to unregister it.
Or....
Call Tech Support, they can reset the registration provided you give them the proper credentials.
__________________
Move along, nothing to see here.....
Reply With Quote
  #94  
Old 10-25-2012, 03:33 PM
jeffpn's Avatar
jeffpn jeffpn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Beavercreek, OH
Posts: 18,386
Better yet, buy the RF6 upgrade for only $50. You can use the interlink you got with G3 and use it for RF6. No registration worries!
Reply With Quote
  #95  
Old 10-25-2012, 05:29 PM
PavelowIV's Avatar
PavelowIV PavelowIV is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 22
Wait- before I upgrade, I found a Razorback for G3.5, but somebody would have to work to get a good CS going. I've looked at the CS in Paint.NET and the whole thing is navy blue. I think it needs a new texture map. If I could get advice on how to basically redo the textures, Map and all, I'd do it.
http://www.knifeedge.com/forums/down...o=file&id=1972
also looks like it needs a very small amount of bodywork done, too. or alot.

Last edited by PavelowIV; 10-25-2012 at 05:39 PM.
Reply With Quote
  #96  
Old 10-25-2012, 08:57 PM
Mikeymike21's Avatar
Mikeymike21 Mikeymike21 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 484
Send a message via AIM to Mikeymike21
You cant edit the mapping, only the modeler can
__________________
ギルティクラウン
Reply With Quote
  #97  
Old 10-25-2012, 08:59 PM
PavelowIV's Avatar
PavelowIV PavelowIV is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 22
Quote:
Originally Posted by Mikeymike21 View Post
You cant edit the mapping, only the modeler can
Then It's a loss. Oh well. Time to bug people to make a better one.
Reply With Quote
  #98  
Old 10-26-2012, 11:45 PM
opjose's Avatar
opjose opjose is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Third rocky planet.
Posts: 13,220
Quote:
Originally Posted by PavelowIV View Post
Then It's a loss. Oh well. Time to bug people to make a better one.
I think you misunderstood him.

By "mapping" he means the correspondence of the texture bitmap to the actual model. That means if the cowl is mapped to the upper right hand corner of the bit map, you cannot change the LOCATION of the cowl within the texture bitmap.

HOWEVER YOU CAN change the actual bitmap itself, aka. the colorscheme.

So you are free to experiment and make your own scheme for that plane.
__________________
Quote:
Newbies please click here for important instructions about forum posts: CLICK ME!
Reply With Quote
  #99  
Old 10-27-2012, 12:24 AM
Mikeymike21's Avatar
Mikeymike21 Mikeymike21 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 484
Send a message via AIM to Mikeymike21
Quote:
Originally Posted by PavelowIV View Post
Then It's a loss. Oh well. Time to bug people to make a better one.
try to look for a used upgrade to g5 or g6. its worth it.
__________________
ギルティクラウン
Reply With Quote
  #100  
Old 10-27-2012, 03:04 PM
PavelowIV's Avatar
PavelowIV PavelowIV is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 22
No, I understood, Opjose. I downloaded the plane and the texture is just BLUE all over, so essentially there is not really a map for the wings, horizontal stabilizer, etc.

and MikeyMike, It just may be worth it, but I just don't have the $50 to buy new.
__________________
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world..."- the G-man
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:01 AM.