Go Back   Knife Edge > RealFlight - Current Products > RealFlight 8
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Looking for technical support? Read this!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 01-12-2019, 11:12 PM
uncle twist's Avatar
uncle twist uncle twist is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2,119
Camera options/positions/views, will not work in photo fields (only 3D fields), not sure if that`s what you`re referring too though.??
__________________
Why do today, what you can put off `till tomorrow
Reply With Quote
  #32  
Old 01-12-2019, 11:33 PM
CurrentDude CurrentDude is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Location: Cheshire UK
Posts: 21
Quote:
Originally Posted by uncle twist View Post
Camera options/positions/views, will not work in photo fields (only 3D fields), not sure if that`s what you`re referring too though.??
I think you're right.
I've just updated RF8 so am getting some more of HH planes. And you're right, it seems 3D fields are missing !!! Any idea how I can get them back?

Cheers
Reply With Quote
  #33  
Old 01-13-2019, 12:07 AM
uncle twist's Avatar
uncle twist uncle twist is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2,119
Quote:
Originally Posted by CurrentDude View Post
And you're right, it seems 3D fields are missing !!! Any idea how I can get them back?

Cheers
I think I`ve had that happen before, not quite sure????You might try going back to the flying fields menu, and see if you can expand it, I`m pretty sure this has happened to me once or twice, where my options for fields were gone (3D or photo fields, one or the other not sure ???) I don`t recall what I did to get them back, but, if my memory serves me well, all it took was one click somewhere on that menu.
__________________
Why do today, what you can put off `till tomorrow
Reply With Quote
  #34  
Old 01-13-2019, 10:37 AM
CurrentDude CurrentDude is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Location: Cheshire UK
Posts: 21
Monday 13 January 2019

Quote:
Originally Posted by uncle twist View Post
I think I`ve had that happen before, not quite sure????You might try going back to the flying fields menu, and see if you can expand it, I`m pretty sure this has happened to me once or twice, where my options for fields were gone (3D or photo fields, one or the other not sure ???) I don`t recall what I did to get them back, but, if my memory serves me well, all it took was one click somewhere on that menu.

Hi guys,

Sunday, the 13 January turned out to be my LUCKY DAY

All is working and I got all my flying fields back !!! I've flown FPV with camera on the nose and HUD on BD's Spitfire and my Mustang -- all is good.

So what did I do? at the start of the RF8 there is a screen which shows tutorials, I clicked selecting flying fields tutorial and it showed me a list of fields and I found Castle 3D field .

I can now chill out. The Spit is a real pleasure in flying... very forgiving

Cheers

Last edited by CurrentDude; 01-13-2019 at 02:09 PM.
Reply With Quote
  #35  
Old 01-13-2019, 10:40 AM
BrokeDad's Avatar
BrokeDad BrokeDad is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1,770
Great news .. glad you finally got it working. There are so many great models on the swap pages you don't want to miss out on them.
Reply With Quote
  #36  
Old 01-13-2019, 02:23 PM
CurrentDude CurrentDude is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Location: Cheshire UK
Posts: 21
Quote:
Originally Posted by BrokeDad View Post
Great news .. glad you finally got it working. There are so many great models on the swap pages you don't want to miss out on them.
Hi BD,

Thanks for your help and encouragement. Much appreciated here.

I've two 57 inch electric Spitfire waiting to be flown .... so I'm getting some stick time while the weather is poor. I've also started flying FPV but unfortunately my spotter is not good in feeding correct info. Flying FPV in RF8 has given me that extra confidence I needed during and the first 20-30 seconds after taking-off. I now know where I was going wrong. I'm ready and rearing to go FPV as soon as weather get better.

I also think RF8 has earned its keep.

Cheers
Reply With Quote
  #37  
Old 01-20-2019, 08:04 PM
CurrentDude CurrentDude is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Location: Cheshire UK
Posts: 21
Up-date
All is working now. I went in airport tutorial and bingo, all airports came back. So I can fly fpv and place a camera on the nose in a 3D airport such as Castle.

Cheers
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:30 AM.