Go Back   Knife Edge > RealFlight - Discontinued Products > RealFlight Basic
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Looking for technical support? Read this!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-22-2010, 03:00 PM
ascatem ascatem is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 15
2 question about the simulator

Hi!
I've bought RealFlight basic mode 2 today and I've a couple of questions:
1- can I use the addons on my basic version?
2- what plane do you think is the better for a completely noob?

thanks!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-22-2010, 03:56 PM
jeffpn's Avatar
jeffpn jeffpn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Beavercreek, OH
Posts: 18,386
1. No
2. The trainers are listed here. http://www.realflight.com/new/basic-aircraft.html
Reply With Quote
  #3  
Old 03-22-2010, 04:37 PM
ascatem ascatem is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by jeffpn
1. No
2. The trainers are listed here. http://www.realflight.com/new/basic-aircraft.html
thanks a lot!!

One more question, how I can see the game in full screen mode? I'm using windows 7 x64 and when I try to see the game in full screen it fills all the screen except for the windows bar on the bottom

thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 03-22-2010, 04:45 PM
jeffpn's Avatar
jeffpn jeffpn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Beavercreek, OH
Posts: 18,386
Alt-enter
Reply With Quote
  #5  
Old 03-24-2010, 04:57 AM
ascatem ascatem is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by jeffpn
Alt-enter
it doesn't work
Reply With Quote
  #6  
Old 03-24-2010, 06:22 AM
jeffpn's Avatar
jeffpn jeffpn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Beavercreek, OH
Posts: 18,386
You're not holding your mouth right. That's one way to toggle between windowed mode and full screen. You can also go into the graphics settings, and enable full screen there. Consult your manual for more details.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-01-2010, 10:05 AM
deye deye is offline
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by jeffpn
You're not holding your mouth right. That's one way to toggle between windowed mode and full screen. You can also go into the graphics settings, and enable full screen there. Consult your manual for more details.
Alt-enter does not work for this software in Windows 7, there are no graphic settings and there is no manual apart from a two sided piece of paper that shows you how to install, how to select a plane, how to reset after crash, how to adjust the wind speed and direction and how to hand launch.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-01-2010, 10:12 AM
jeffpn's Avatar
jeffpn jeffpn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Beavercreek, OH
Posts: 18,386
You got me on that one. I forgot RFB does not come with a manual.
Reply With Quote
  #9  
Old 07-03-2010, 02:27 PM
TheHeliCrasher's Avatar
TheHeliCrasher TheHeliCrasher is offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: Calif
Posts: 194
Just read on another thread that basic has no full screen option.
__________________
.... If only the ground were 5 feet lower, I would have saved it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:08 AM.