Go Back   Knife Edge > RealFlight - Discontinued Products > RF-X
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Looking for technical support? Read this!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2019, 09:52 AM
asj5547 asj5547 is online now
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 738
Very strange Cub

Here is a short video of an imported Cub that rises out of the ground.

Here is the link to the download page if you want to try it.
http://www.knifeedge.com/forums/down...=file&id=22966

Video.

https://youtu.be/j7Un9KYugno
Attached Images
File Type: jpg Cub.JPG (386.1 KB, 9 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2019, 10:02 AM
BrokeDad's Avatar
BrokeDad BrokeDad is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1,889
Didn't you know RF-X includes a 4th dimension ?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-18-2019, 02:57 PM
csgill75's Avatar
csgill75 csgill75 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florence, Alabama
Posts: 3,460
It doesn't have a collision mesh.. RF-X requires a collision mesh for that to not happen.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-18-2019, 03:03 PM
legoman's Avatar
legoman legoman is online now
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Location: SW, Florida
Posts: 1,718
Quote:
Originally Posted by asj5547 View Post
Here is a short video of an imported Cub that rises out of the ground.

Here is the link to the download page if you want to try it.
http://www.knifeedge.com/forums/down...=file&id=22966

Video.

https://youtu.be/j7Un9KYugno
It is probably because it is the cub from the add-ons 1 not RF-x so it may just not work.
__________________
Even pigs and bricks will fly with enough thrust.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-18-2019, 04:16 PM
asj5547 asj5547 is online now
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 738
Quote:
Originally Posted by csgill75 View Post
It doesn't have a collision mesh.. RF-X requires a collision mesh for that to not happen.
I have imported many models without collision mesh and they work great.
Maybe it is something to do with the 33% graphics scale ? (I don't know the reason for that) RF-X only plays nice if it is 100% graphics.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-18-2019, 04:19 PM
asj5547 asj5547 is online now
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 738
Quote:
Originally Posted by BrokeDad View Post
Didn't you know RF-X includes a 4th dimension ?
Yes, and a very powerful engine to pull the model out of the 4th dimension.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-18-2019, 04:28 PM
asj5547 asj5547 is online now
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 738
Quote:
Originally Posted by legoman View Post
It is probably because it is the cub from the add-ons 1 not RF-x so it may just not work.
I think you are correct, this model is from the add-ons and if it is only a AV, so it should not have imported into RF-X (because RF-X does not support add-ons) and I do not have the base model, (the add-ons EA).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:55 PM.