Go Back   Knife Edge > RealFlight - Discontinued Products > RealFlight G4
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Looking for technical support? Read this!

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 3 votes, 5.00 average. Display Modes
  #61  
Old 06-02-2009, 11:00 PM
extreme4dkid's Avatar
extreme4dkid extreme4dkid is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Location: The place that I call "home"
Posts: 26
Quote:
Originally Posted by jeffpn
Wow, that was neato Not really combat now, is it? You already have that option in G4 : DestroyVehicle.
Do you really? I wouldn't know, I don't have G4, only G3.5, I'm waiting for G5 to come out.
__________________
If you see a bomb technician running, keep up with him.
Reply With Quote
  #62  
Old 06-03-2009, 07:53 AM
wjkssmd wjkssmd is offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 470
Airport Objects....

I would like to see power cables and steel towers added.... like 13.8KVA high tension lines to crash into... also the standard wood pole electric lines... These make for spectacular crashes and dismemberments.

Oh and of course the moving American FLAG object that flaps in the wind showing direction and wind speed.
Reply With Quote
  #63  
Old 06-03-2009, 11:42 AM
bud anderson 2's Avatar
bud anderson 2 bud anderson 2 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: o.h.
Posts: 122
darn no guns and bombs guese that is a little to much i should just get il2 then if i want that stuff but its nice to day dream about all that in rc.
__________________
"latte" is french for "you paid too much for that coffee"
Reply With Quote
  #64  
Old 06-03-2009, 12:26 PM
brian94066's Avatar
brian94066 brian94066 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 517
how bout this,

different premade transmitter programming so that when you plug in your transmitter (i.e. DX7, 9303, 14MZ, etc etc etc...) you dont have to mess with anything, just find your transmitter on the list and fly

also being able to use the menu on your transmitter to program the aircraft like how you would in reality would be great
__________________
Amainhobbies.com
Protek R/C
ლ(ಠ益ಠლ)
Reply With Quote
  #65  
Old 06-03-2009, 01:05 PM
opjose's Avatar
opjose opjose is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Third rocky planet.
Posts: 13,220
Quote:
Originally Posted by brian94066
how bout this,

also being able to use the menu on your transmitter to program the aircraft like how you would in reality would be great
Not likely to happen.

Most of those nifty features your TX has, fall by the wayside in PPM mode.

PPM is the only "universal" communication constant among TX manufacturers.
That is why it is required for both the Interlink and Buddy boxes.
__________________
Quote:
Newbies please click here for important instructions about forum posts: CLICK ME!
Reply With Quote
  #66  
Old 06-03-2009, 07:17 PM
bud anderson 2's Avatar
bud anderson 2 bud anderson 2 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: o.h.
Posts: 122
i know what numbskully wants sonic booms for his fantsy aircraft line nice numbskully making planes go over 1000 mph. if g5 comes out im gunna get it cuzz i only have g3.5 hope to see towable aircraft and more sound effects.
__________________
"latte" is french for "you paid too much for that coffee"
Reply With Quote
  #67  
Old 06-03-2009, 07:36 PM
Norton's Avatar
Norton Norton is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: CA,
Posts: 3,796
Being able to tow a glider up would probably be my biggest request. I tow my buddy's gliders with my Pilatus Porter all the time. Even if the tow plane was a drone that flew a certain pattern, it would be cool.
__________________
I'd like to see a 2 file per day upload limit.

TN..

Last edited by tnorton12000; 06-03-2009 at 07:59 PM.
Reply With Quote
  #68  
Old 06-04-2009, 02:54 AM
CHOPPERSUEY's Avatar
CHOPPERSUEY CHOPPERSUEY is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 232
Lightbulb

some Wishes for Realflight

be able to import our own sounds to be used for engines and motors.
sound import for the sound emitters in the airport editor.

ability to create and import our own depth buffer objects

Timer for flights or even better some kind of flight logger that is resettable

ability to have dust again in the airports. (that was cool to bad you toke it out)
also be be able to adjust surface in airports more (had that too, but not here any more)

I like Towing idea that would be useful.

also add underhand launch for foamys

a catapult for EDF jets (that we can use in any airport. )

weather settings with more range, the wind gusts need more range.
Problem using variable it changes direction to much to get gusts to work correctly.

airtronics adapter that works (and easy to buy) on new models like 8 and 10

2.4 Radios.

some i cant think of at the moment, but there is more.

Last edited by CHOPPERSUEY; 06-04-2009 at 02:58 AM.
Reply With Quote
  #69  
Old 06-04-2009, 03:24 AM
Maj. Numbskully's Avatar
Maj. Numbskully Maj. Numbskully is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Gatesville Texas
Posts: 7,650
Quote:
Originally Posted by CHOPPERSUEY
ability to have dust again in the airports. (that was cool to bad you toke it out)
also be be able to adjust surface in airports more (had that too, but not here any more)
i would also like to see these features "returned"
as well as giving us back the ability to edit the "sound resonance" in the aircraft editor
like we could do in 4.0
Reply With Quote
  #70  
Old 06-04-2009, 06:39 AM
jeffpn's Avatar
jeffpn jeffpn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Beavercreek, OH
Posts: 18,386
Quote:
Originally Posted by CHOPPERSUEY
ability to create and import our own depth buffer objects
If 3D airport objects can be created now, couldn't they be used as a depth buffer?
Reply With Quote
  #71  
Old 06-04-2009, 06:50 AM
apollo_13's Avatar
apollo_13 apollo_13 is offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Location: P. Sherman 42 Wallaby Way Sydney
Posts: 743
Quote:
Originally Posted by jeffpn
This isn't a combat sim. It's a radio controlled aircraft sim. Out should probably get MSCombat.
Combat Flight Simulator 3



i would also like to have a towplane for gliders, and more realistic crashes
__________________
I don't fly my funtana X. I make it do things with my mind.

Last edited by apollo_13; 06-04-2009 at 06:53 AM.
Reply With Quote
  #72  
Old 06-06-2009, 03:43 AM
brentg's Avatar
brentg brentg is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 466
I would to see RF5 to be able to add engine sounds and or edit files, via sample loop wave files, That should keep the files small enough to add in ea without bloating files to much.

Also to be able to have options to export user files to older versions back to G3.5.
__________________
If it's not broke, Don't break it.
Reply With Quote
  #73  
Old 06-06-2009, 08:02 AM
jeffpn's Avatar
jeffpn jeffpn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Beavercreek, OH
Posts: 18,386
Quote:
Originally Posted by brentg
Also to be able to have options to export user files to older versions back to G3.5.
Yuck. Please, KE, don't hold back on file quality to make it compatible with old software!!!
Reply With Quote
  #74  
Old 06-06-2009, 08:12 AM
Maj. Numbskully's Avatar
Maj. Numbskully Maj. Numbskully is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Gatesville Texas
Posts: 7,650
I vont zie Nucleur Veapon......I'll Be Back
Reply With Quote
  #75  
Old 06-06-2009, 08:37 AM
apollo_13's Avatar
apollo_13 apollo_13 is offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Location: P. Sherman 42 Wallaby Way Sydney
Posts: 743
join ze club...
we've got jactets!!!
__________________
I don't fly my funtana X. I make it do things with my mind.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:28 PM.