Go Back   Knife Edge > RealFlight - Designer's Corner > RealFlight G3 - Designer's Corner
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Looking for technical support? Read this!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #121  
Old 08-31-2011, 10:54 PM
a4magic's Avatar
a4magic a4magic is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cottonwood CA
Posts: 285
The one labled Shrike.tga is the one I am currently running, but it looks like the first on I posted. It is covered in lines with the pixles at the bottom. I tried replacing, not modifying like I should have.
Reply With Quote
  #122  
Old 08-31-2011, 10:59 PM
abaser's Avatar
abaser abaser is online now
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: stuttgart, AR
Posts: 4,286
Is Shrike.tga your default CS? Try exporting a new CS from RF and copy/pasting the one you want into it. Remember to save the new one exactly as you exported it.
Reply With Quote
  #123  
Old 08-31-2011, 11:26 PM
phrank's Avatar
phrank phrank is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Location: Milpitas, CA
Posts: 4,682
Remember GIGO from the other thread?
When you brought in the "compressed" .tga into G3.5 initially, and then tried to export it, the color scheme was already corrupted.
Export a new map from Blender, this time uncompressed.
Then use that to create a new color scheme from scratch.
Reply With Quote
  #124  
Old 09-28-2011, 06:22 PM
a4magic's Avatar
a4magic a4magic is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cottonwood CA
Posts: 285
Can some one run this through the converter for me? It is an export from blender and it should work.
Attached Files
File Type: zip LANEIR_SHRIKE.zip (80.7 KB, 10 views)
Reply With Quote
  #125  
Old 09-28-2011, 06:37 PM
abaser's Avatar
abaser abaser is online now
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: stuttgart, AR
Posts: 4,286
Send it to my email and I'll do it when I get home tonight.
Reply With Quote
  #126  
Old 03-10-2012, 05:36 PM
a4magic's Avatar
a4magic a4magic is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cottonwood CA
Posts: 285
The Lanier Shrike is dead. All of my files are gone from it, or corrupted.
__________________
High school: The killer of hobbies and free time. The creator of education to understand those hobbies more, and not ask stupid questions.
Reply With Quote
  #127  
Old 03-10-2012, 05:39 PM
abaser's Avatar
abaser abaser is online now
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: stuttgart, AR
Posts: 4,286
How bad you want it back? I still have the .zip that's two posts above this.
Reply With Quote
  #128  
Old 03-10-2012, 05:41 PM
a4magic's Avatar
a4magic a4magic is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cottonwood CA
Posts: 285
I am thinking of rebuilding it, I still have the pictures, but the old files I don't want. I cringe at the though of how I put the engine in.....
__________________
High school: The killer of hobbies and free time. The creator of education to understand those hobbies more, and not ask stupid questions.
Reply With Quote
  #129  
Old 05-06-2014, 08:35 AM
BoardEMT BoardEMT is offline
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: East tennessee
Posts: 2
Talking Shrike???

I know I'm a few years behind. I took a few years off, got re-married and started my life over basically but WOW...RF7? Man, I thought I was in heaven with RF3. Anyway, is the Shrike a working plane now? I would love to have that in my collection, as I once owned a Shrike .20 and it was the coolest plane I ever owned. Please please please tell me that model didn't slip thru the cracks.......
Reply With Quote
  #130  
Old 05-06-2014, 08:36 AM
BoardEMT BoardEMT is offline
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: East tennessee
Posts: 2
Cool let me know....

Please email me and let me know. Boardemt@aol.com
Reply With Quote
  #131  
Old 05-07-2014, 12:39 PM
opjose's Avatar
opjose opjose is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Third rocky planet.
Posts: 13,220
You do realize that you can obtain the RF7 upgrade for $50.00 right?
__________________
Quote:
Newbies please click here for important instructions about forum posts: CLICK ME!
Reply With Quote
  #132  
Old 05-07-2014, 12:41 PM
abaser's Avatar
abaser abaser is online now
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: stuttgart, AR
Posts: 4,286
Quote:
Originally Posted by opjose View Post
You do realize that you can obtain the RF7 upgrade for $50.00 right?
That, and the fact the builder hadn't logged in in almost a year. Last I heard, this one was dead.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:28 PM.