Go Back   Knife Edge > RealFlight - Current Products > RealFlight G5
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Technical Support is available from Great Planes Software Support.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2012, 04:07 PM
DenverJayhawk DenverJayhawk is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5
DX8 Question

Can someone tell me how to use the accessory cord with my DX8? I have the cord plugged in to the training port on the DX8 and then connected to the back of the interlink elite controller. But when I launch RF, it doesn't recognize the DX8. Only the Interlink is able to control airplane.

In the controller menu, it doesn't show an option to select the DX8 either.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2012, 04:12 PM
phrank's Avatar
phrank phrank is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Location: Milpitas, CA
Posts: 4,675
I haven't seen anything specifically for the DX8, but maybe this DX6i link can help?
http://ironcreek.net/dx6i/
Reply With Quote
  #3  
Old 04-10-2012, 04:33 PM
Boof69's Avatar
Boof69 Boof69 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Swartz Creek,Michigan
Posts: 5,145
you have to edit the airplane to use the pass through option.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.