Go Back   Knife Edge > RealFlight - Current Products > RealFlight Drone
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Technical Support is available from Great Planes Software Support.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2017, 04:10 PM
A47mlb A47mlb is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
Gnomes in the simulator

I found a gnome on the backside of the billboard in Joe's Garage scenery. I haven't seen any gnomes in any other sceneries.

Are there, or is there a gnome in every scenery that one can search out and find? Like a scavenger hunt??
Reply With Quote
  #2  
Old 03-13-2017, 04:28 PM
jbourke's Avatar
jbourke jbourke is online now
Knife Edge Software Owner
 
Join Date: Aug 2003
Location: Corvallis, OR, USA
Posts: 705
We've been putting gnomes in all the scenes for awhile now. There might be some airports that don't have them, but I think they all do. Some are very hard to find. Good luck!

Jim
Reply With Quote
  #3  
Old 03-13-2017, 04:45 PM
A47mlb A47mlb is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
Cool! Thanks. I like scavenger hunts......

I'll be on the prowl......
Reply With Quote
  #4  
Old 03-13-2017, 05:14 PM
BrokeDad's Avatar
BrokeDad BrokeDad is online now
Registered User
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 918
Stay away from the Gremlins though
Reply With Quote
  #5  
Old 03-19-2017, 08:19 PM
Ameri_KiwiRF Ameri_KiwiRF is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 9
Some Gnomes are obvious and cowardly hiding behind the legs of the cutouts of the employees. If you can get thru and crash into the Gnome it vibrates violently and burrows headfirst into the ground. Strangely satisfying! My goal is to get to the gnome without hitting the workers. It's like getting thru the entire obstacle course: only certain aircraft can do it.

In at least several airports the gnome has an invisible protective barrier that either makes your drone stop and land or crashes it like a glass barrier - I 'haven't found any way past that yet (having too much fun doing actual flying to waste the time)

The simulations don't let you go everywhere you should theoretically be capable of going - go too far in the wrong hallway and it just stops, period despite there being plenty of room, yet it will go all the way thru under any of the bridges at the Japanese airport. But at the same airport you can't fly down all of the passages around the buildings. The SPACE is there, The drone just will not fly in it. Just how far they had time to develop the databases, I guess.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:10 PM.