Go Back   Knife Edge > RealFlight - Current Products > RealFlight 8
Use of this site is subject to our Terms of Use. | Technical Support is available from Great Planes Software Support.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-31-2017, 12:41 PM
U-Bird's Avatar
U-Bird U-Bird is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: NW Florida
Posts: 350
RF-8 Screen Shots

A few screen shots of one of my own air fields, can't do this in RF-X, and one of my own color schemes, have no interest in doing any for RF-X, until it becomes something worth using.
Attached Images
File Type: jpg ScreenShot1509465814.jpg (416.6 KB, 73 views)
File Type: jpg ScreenShot1509465726.jpg (367.6 KB, 61 views)
File Type: jpg ScreenShot1509465289.jpg (427.4 KB, 62 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 11-01-2017, 02:30 PM
U-Bird's Avatar
U-Bird U-Bird is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: NW Florida
Posts: 350
RF-8 Screen Shots

Loaded all my airports into RF-8, my own custom air fields, no problems there. Loaded my friends DC-3 into RF-8, no problems there either. Everything cranked wide open.
Attached Images
File Type: jpg ScreenShot1509556181.jpg (497.2 KB, 36 views)
File Type: jpg ScreenShot1509556518.jpg (368.6 KB, 29 views)
File Type: jpg ScreenShot1509556582.jpg (461.4 KB, 27 views)
File Type: jpg ScreenShot1509556871.jpg (397.0 KB, 27 views)
Reply With Quote
  #3  
Old 11-01-2017, 02:38 PM
12oclockhigh 12oclockhigh is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,709
Nice slam at RF-X, but you cannot make your own airports in RF-X. FAIL
Reply With Quote
  #4  
Old 11-01-2017, 02:45 PM
U-Bird's Avatar
U-Bird U-Bird is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: NW Florida
Posts: 350
RF-8 Screen Shots

After loading my airfields, loaded a few of the color schemes I made for Legoman's DC-3 to see how they look and if they looked any different. see for yourself.
Oh, by the way, the water scenes aren't possible in RF-X, the custom airfields aren't possible in RF-X, and did you know that there is a speed limit in RF-X??? The more you mess around with RF-X, the more you find you CAN"T DO!!
If your looking to upgrade from something to RF-7.5 and haven't been able to find it for sale, RF-8 is a sure thing.
Attached Images
File Type: jpg ScreenShot1509558126.jpg (358.9 KB, 28 views)
File Type: jpg ScreenShot1509558228.jpg (372.5 KB, 26 views)
File Type: jpg ScreenShot1509558244.jpg (429.1 KB, 24 views)
File Type: jpg ScreenShot1509558367.jpg (301.3 KB, 21 views)
Reply With Quote
  #5  
Old 11-01-2017, 02:57 PM
U-Bird's Avatar
U-Bird U-Bird is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: NW Florida
Posts: 350
RF-8 Screen Shots

Nice try 12 Oclock, everyone knows you bend over backwards to pimp and slobber for RF-X and Knife-edge, I remember reading in a post you made some time back that you don't post anything you don't get paid for, so who's paying you to do what your doing and how much???
A few more shots. I think that RF-8 should have been a Expansion pack upgrade or something similar, but I'm not out to grab someone's money anyway I can.
Attached Images
File Type: jpg ScreenShot1509558453.jpg (376.0 KB, 19 views)
File Type: jpg ScreenShot1509558484.jpg (399.9 KB, 18 views)
File Type: jpg ScreenShot1509558510.jpg (295.9 KB, 16 views)
File Type: jpg ScreenShot1509558540.jpg (461.1 KB, 23 views)
Reply With Quote
  #6  
Old 11-01-2017, 06:27 PM
12oclockhigh 12oclockhigh is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,709
Nice try... I said that I disagree with not being able to sell content that I develop. I respect the people that give it away. What I do is none of your business. RF-X is not a bad program, no matter what the wolves and trolls have to say.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-01-2017, 06:51 PM
viperdriver5150 viperdriver5150 is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 65
I'll make it simple. RFX sucks and no I am not paid by Phoenix RC, Aerofly or anyone else just an honest opinion.
Reply With Quote
  #8  
Old 11-01-2017, 07:21 PM
12oclockhigh 12oclockhigh is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,709
And we hear from a wolf.
Reply With Quote
  #9  
Old 11-01-2017, 08:17 PM
legoman's Avatar
legoman legoman is online now
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Location: SW, Florida
Posts: 874
Quote:
Originally Posted by 12oclockhigh View Post
Nice try... I said that I disagree with not being able to sell content that I develop. I respect the people that give it away. What I do is none of your business. RF-X is not a bad program, no matter what the wolves and trolls have to say.
Do you actually own RF-X? I was under the impression that you don't.
__________________
Even pigs and bricks will fly with enough thrust.
Reply With Quote
  #10  
Old 11-01-2017, 08:18 PM
viperdriver5150 viperdriver5150 is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by 12oclockhigh View Post
and we hear from a wolf.
arh-woooooooooooooooooooo
Reply With Quote
  #11  
Old 11-01-2017, 09:54 PM
csgill75's Avatar
csgill75 csgill75 is online now
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florence, Alabama
Posts: 3,116
I have RF-X, It works just fine for me. I have imported PLENTY of swap page aircraft. It's butter smooth for me but I also have a dedicated gaming PC. I use RF-X much more than 7.5 and 8 will be here Friday so I will switch it up between 8 and RF-X.

There is plenty of water in RF-X, and it looks a lot better than the water in 7.5. It's physics have been disabled but you can land an aircraft on it for pictures like that In my opinion the aircraft look much better in RF-X provided you have the hardware to render it. I don't use Photofields very much in Realflight, if at all. If I want those, I can go to other sims but I like to be able to switch view to the aircraft, since I do fly FPV in Real world RC It works better that way.

RF-X is by no means perfect, and has limitations but, for me it works. I have no use for custom fields, I rarely if ever use Multi-Player anymore. It could use some optimizations I believe at the Graphics Hardware level (video driver) which Knife Edge probably won't get since they don't have as much pull with the Hardware manufacturer like many Top Video game publishers. The reason most of those programs work is the Hardware vendors (nVidia, AMD) optimize the drivers to work with their software. Knife Edge does not have that kind of support. I have played some other games based on the same engine, Oil Rush is one, it also performs poorly compared to a similar game that is published by a better known developer. A lot more hardware is required to play it vs a better known competitor, which has a driver patched to run the program.

I also use other Simulators, Liftoff, AccuRC, neXt, Aerofly, and Phoenix. I use Prepar3D FSX, Flight Sim World, and X-Plane for the big stuff. I spread my Sim love all over and these are just the Flight sims, I have other modes of transportation sims too

Last edited by csgill75; 11-01-2017 at 09:58 PM.
Reply With Quote
  #12  
Old 11-01-2017, 10:17 PM
12oclockhigh 12oclockhigh is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,709
Yes, I own a single copy of RF-X. Paid retail. Unlike others that complain and don’t even own RF-X.

I own several other simulators too.

Last edited by 12oclockhigh; 11-01-2017 at 10:19 PM.
Reply With Quote
  #13  
Old 11-01-2017, 10:38 PM
viperdriver5150 viperdriver5150 is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by 12oclockhigh View Post
Yes, I own a single copy of RF-X. Paid retail. Unlike others that complain and donít even own RF-X.

I own several other simulators too.
Someone deserves a cookie I think...
Reply With Quote
  #14  
Old 11-01-2017, 10:50 PM
uncle twist's Avatar
uncle twist uncle twist is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,568
Quote:
Originally Posted by 12oclockhigh View Post
Yes, I own a single copy of RF-X. Paid retail. Unlike others that complain and donít even own RF-X.

I own several other simulators too.
Paid retail????....was there another way to obtain it. ???? The "others" you say ???, were smart enough to wait and see the general consensus of it (including myself), sure glad I didn`t jump on the bandwagon...
__________________
I'd like to see a 2 file per day upload limit
Reply With Quote
  #15  
Old 11-01-2017, 10:56 PM
viperdriver5150 viperdriver5150 is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by uncle twist View Post
Paid retail????....was there another way to obtain it. ???? The "others" you say ???, were smart enough to wait and see the general consensus of it (including myself), sure glad I didn`t jump on the bandwagon...
You could not have been more wise to avoid this train wreck of a program (plus RF support) and I guarantee you that within a year there will be no RFX 2 but most likely there will be a RF9 and RF10 just to grab a few more bucks and still look EXACTLY like RF5 but who knows, maybe we can get a software update in the next year to fix RFX...YEAH RIGHT!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:16 AM.